Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Η ΑΕΠΙ Σε μπουγατσατζιδικο!

Πριν κανα μηνα που λετε , μπαινει στο μαγαζι ενας τυπος με καπαρντινα και λεει στο πατερα μου οτι ειναι απο την ΑΕΠΙ ,πασαρει και μια καρτα και τον τρομαξε τον ανθρωπο οτι αν δε πληρωσουμε 25 ευρω το μηνα θα ερθει με παρουσια εισαγγελέα και θα μας καρφωσει προστιμο 3000 ευρω! φυσικα το ραδιο δε το εβγαλα ακόμα γιατι δε γινεται να δουλεψω χωρεις μουσικη.Επισεις μου ελεγε οτι αν κατεβαζω πειρατικα θα μου κοψουν την συνδεση και αλλες τετοιες παπαριες .Φυσικα ο πατερας μυο φοβηθικε και υπογραψε μια υπευθηνη δηλωσει οτι θα βγαλει το ραδιο! και ρωταω εγω εσας τι γινεται! Αρχισαν να μπουκαρουν στα μπουγατσαζιδικα και σε ψιλικατζιδικα τοσο γυφτοι? γιατι δε μας λενε ποιους καλιτεχνες εκπροσωπουν , δηλαδη αμα ακουω μια κασσετα του χιωτη και ερθει θα με καρφωσει προστιμο τι μπορω να κανω τωρα ρε παιδια ??

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ΕΓΩ είμαι ο επικεφαλής του ειδικού σώματος που έχει συστηθεί για την καταπολέμηση των παραβιάσεων των πνευματικών δικαιωμάτων των αμερικανικών εταιρειών (RIAA Covert Off-Shore Operations Branch) μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πως θα τιμωρηθείς αν δεν συμμορφωθείς κι εσύ και ο πατέρας σου. Το πιο πιθανό για αρχή θα είναι να σας κατάσχουμε όλες τις μπουγάτσες. Mάλιστα σε ένα πιτσιρικά που είχε δυνατά τη μουσική στο αυτοκίνητο τον κατηγορήσαμε πως μοίραζε μουσική σε όποιον δρόμο πέρναγε και τον αναγκάσαμε να μας φτιάχνει μπουγάτσες για επτά χρόνια (με τυρί).

Να δηλώσω σε αυτό το σημείο πως οι μπουγάτσες δίδονται ως βοήθημα στους μουσικούς χωρίς τσίνορα.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη εαν δεν πληρωσουμε τι θα μας κανουν? στο κατω κατω απο εμας δεν ζουνε οι καφροι? ας μας κανουν τοτε δωρο και τις τηλεορασεις και τα ραδιοφωνα......

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για πολύ κάφρους ...

ΑΕΠΙ και πρασιν' άλογα. Γεμίσαμε μασκαράδες και παληκαράκια της συμφοράς . Πρόκειται για αληταράδες που ευχαρίστως θα τους τσάκιζα το κεφάλι αν πέρναγαν από το μαγαζί μου.

Όξω καφρίλες της ΑΕΠΙ . Οοοξωωωω !